mandag den 13. februar 2012

Lækre bukser

De fem torsk, som min mand fangede en kold januardag, havde også en masse rogn eller bukser. Dem kogte jeg i 30-40 min. alt efter størrelse i saltet vand med en sjat eddike i. For at rognene ikke skulle slippe ud af bukserne, pakkede jeg dem først ind i bagpapir. 


Når de er kogt kan man lave torskerognssalat eller skære dem i skiver og stege dem på panden og spise på rugbrød med lidt frisk presset citronsaft over. 


Her er en opskrift på torskerognsalat:
1 par "bukser"
2 spsk. kapers
2 spsk. rødløg
Majonæse fx Hellmann's
Lidt citronsaft
Salt og peber
Pil bukserne af rognen og bland det med kapers og rødløg og majonæse til den får en passende smørbar og lækker konsistens. Smag til med citronsaft, salt og peber. Spis på rugbrød.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar